Minskad libido: lätt om ett komplicerat ämne

De flesta män ser inte ens ut att ha några problem med sexuell funktion. Tänk dig en ung, frisk och aktiv man som inte har några skadliga vanor och som motionerar regelbundet och som plötsligt visar sig vara impotent? Och orsaken till ett sådant problem kan mycket väl vara … mat.

Vanliga livsmedel som vi konsumerar dagligen kan långsamt ackumulera skadliga ämnen i kroppen. Under en kort tid förvandlas en helt frisk och aktiv man till en person med problem i det intima livet.

Farliga produkter

Bland de produkter som kan orsaka problem hos män hittar du mat som är bekant för många av oss:

  • fett kött, snabbmat, smör: skadliga ämnen ackumuleras i blodkärlens väggar och gradvis gör dem smalare. Normalt sett när en man ser en attraktiv kvinna expanderar hans kärl, blod förs till könsorganen och det uppstår en erektion. Men i detta fall händer det inte;
  • komjölksostar innehåller som regel tillväxthormoner som ändrar våra hormonnivåer och hämmar testosteronproduktionen;
  • cigaretter och alkohol påverkar spermiernas rörlighet och kvalitet på ett negativt sätt;
  • kaffe är skadligt för binjurarna och produktionen av könshormoner.

Och sedan likt en snöboll i rullning blir problemet bara större: alla sexuella misslyckanden påverkar den psykiska hälsan på ett negativt sätt och sexlusten blir ännu svagare.

Hur får man tillbaka lusten?

Försök att undvika mättat fett. Om du avstår från en hamburgare eller en smörgås med smör på morgonen hjälper du dina kärl.

Du bör inte missbruka rökning och alkohol. Det kommer att hjälpa till att upprätthålla normal kvalitet och den nödvändiga spermievolymen vilket i sin tur kommer att försäkra njutningen i sängen.

Försök att träna och motionera regelbundet. 2 till 3 träningar i veckan kommer att ge dig den önskade testosteronnivån samt öka hjärtbelastning och du kommer att få tillbaka sexlusten.

Om det fortfarande inte går att väcka den förlorade sexlusten kan du prova det beprövade medlet för att förbättra blodflödet, nämligen Sildenafil. Du skall ta en tablett innan samlag. Det kommer att öka blodflödet och blodvolymen i penisen vilket kommer att leda till att du får erektion på ett naturligt sätt.

Läkemedlet fungerar på ett så naturligt sätt som möjligt och väcker mekanismerna bakom erektionsförmågan. När en man känner sig sexuellt lockad kommer medlet att bidra till erektion. Efter avslutat sexuellt samlag kommer penisen gradvis att slappna av.